lördag 26 december 2009

Nagelvård med Myrra


Det kom av en slump fram en mängd olika nagelvårdsprodukter. I allt detta hittade jag följande produkt: Nail Food 18 ml. Missa nu inte just 18 ml. Det stod ungefär såhär:

Att Sesamoljan i produkten konditionerar nagelbandshuden och att Myrraholjan samt lavendeloljan i produkten har en antiseptisk, bakteriedödande verkan, och även är mögelhämmande och därtill även ökar blodcirkulationen. Är du rädd för mögel på dina naglar? Vi pratar om en sesamolja, det anges inte att den är ekologisk, men i varje fall en sesamolja med myrraolja och lavendelolja i och den kostar 610:- för 18 ml i denna tjusiga flaska. Det är en bra produkt för naglarna, absolut.

Lendelundens Myrraolja för naglarna kostar ca 59:- för 30 ml och du kan köpa 100 ml ekologisk sesamolja, 5 ml myrraolja och 10 ml lavendelolja från http://www.crearome.se/ för sammanlagt ca 180:-. Det lär räcka till många 18 ml flaskor. Slutsatsen är att det är flaskan som kostar! Tycka vad man vill om den, men kostar gör den! Bäst att spara den då oljan är slut tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar