måndag 5 augusti 2013

Supergod glutenfri kladdkaka

Bjud på en god kladdkaka med mandel!

150 g smör
4 dl Crearome kokossocker (eller vanligt socker)
1 kryddmått salt
1 dl mandelmjöl
1 rågad dl Crearome kokosmjöl
3 ägg
2 dl vispgrädde


Smält smöret. Blanda alla de torra ingredienserna i en skål. Tillsätt smält smör och äggen. Rör hastigt ihop till en jämn smet. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en rund form med löstagbar botten, ca 25 cm diameter. Häll smeten i formen och grädda ca 40 minuter i 150ºC. Vispa grädden och spritsa eller klicka ut den på tårtbitarna Garnera med t ex jordgubbar eller hallon.

(Istället för bakplåtspapper så går det bra med smör och mandelmjöl!) 
Grädda i 150ºC i ca 40 min.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar