tisdag 10 april 2012

Läckert dessert tips med äkta vanilj och jordgubbar!


Glöm inte att Crearome säljer underbar bourbon vanilj, både i äkta pulverform och vaniljstänger, ekologiska! Nedan finner Du ett recept där man kan använda läckerbitarna i! Den malda grönpepparn kommer in i vårt sortiment inom kort!

 

Pannacotta med heta jordgubbar och vanilj

4 port
Ingredienser Pannacotta
  • 5 dl grädde 1 kanelstång ekologisk (Crearome) 1 krm malda kardemummakärnor 1 knivsudd äkta vaniljpulver eko (Crearome) alt. en vaniljstång eko (Crearome) 1 dl Dansukker Gelésocker Multi
Ingedienser Sås
  • 1/2 liter jordgubbar 2 tsk malda grönpepparkorn eko (Crearome) 2 msk Dansukker Rörsocker Strö
Koka grädde, kanel, vanilj och kardemumma i 2 minuter. Vispa i gelésockret och koka i ytterligare 1/2 minut. Sila ner blandningen i 4 glas eller skålar. Ställ i kylskåp till serveringen.
Skiva jordgubbarna. Blanda jordgubbar, rörsocker och grönpeppar i en kastrull och koka upp. Servera bären till pannacottan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar