onsdag 27 februari 2013

Lediga tjänster

Är DU en av de medarbetare vi söker till Kontoret i Skåne!

Försäljning Kundservice 
Vi söker Dig som är genuint intresserad av naturkosmetik och egentillverkning av hudvårdsprodukter. Du ska ha ett ekologiskt synsätt men också egen erfarenhet av att själv tillverka olika produkter som schampo, krämer, lotioner, geler mm hemma. Du har intresse för örter och dess olika egenskaper, samt för hudvård i allmänhet! Du är dessutom serviceminded, postitiv och stresstålig samt mycket strukturerad och har gott minne. Du ska ha en helt naturlig och i princip medfödd säljarinstinkt!
Du är därtill mycket flexibel och lojal och har förmåga att se till företagets bästa i stort och smått.
Hos oss ska Du arbeta i kundservice med alla uppgifter som där ingår, lägga ordrar etc, göra tester, utföra allmänna sekreteraruppgifter, svara i telefon, hjälpa kunder, underhålla dataregister mm mm Men Din främsta uppgift är att bemöta kunder på ett bra och säljande sätt per telefon.
Tjänsten är 100 % och kan innefatta till viss del oregelbundna tider.

Försäljning Butik 

Vi söker Dig som är genuint intresserad av naturkosmetik och egentillverkning av hudvårdsprodukter. Du ska ha ett ekologiskt synsätt men också egen erfarenhet av att själv tillverka olika produkter som schampo, krämer, lotioner, geler mm hemma. Du har intresse för örter och dess olika egenskaper, samt för hudvård i allmänhet! Du är dessutom serviceminded, postitiv och stresstålig samt mycket strukturerad och har gott minne. Du ska ha en helt naturlig och i princip medfödd säljarinstinkt samt butiksvana! Ett plus är café eller restaurangvana av något slag.
Du är därtill mycket flexibel och lojal och har förmåga att se till företagets bästa i stort och smått.
Hos oss ska Du främst arbeta i vår butik och café med alla uppgifter som där ingår, försäljning, service, kassa, registreringar av produkter, viss städning mm. Du kommer också att arbeta i vår kundservice.
Tjänsten är ca 75% med till viss del oregelbundna tider.

Skicka ditt personliga brev samt CV till crearome@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar